vineri, 14 februarie 2014

Tehnici avansate in mediere - curs FMCS Washington DC - Bucuresti 21-23 mai

Un nou curs sustinut in Bucuresti de FMCS Washington DC, USA. Evenimentul este organizat de Școala de Formare în Mediere Mugur Mitroi (F.M.M.M. Romania Training School) în perioada 21.05.2014 – 23.05.2014 în parteneriat cu Federal Mediation and Conciliation Service (F.M.C.S.), Washington DC, U.S.A.
Federal Mediation and Conciliation Service (F.M.C.S.) este agenția independentă specializată a Guvernului SUA înființată în 1947 în vederea soluționării conflictelor prin metode alternative (A.D.R.).
F.M.M.M. Romania Training School s-a afirmat de la data fondării ca un reper elitist de calitate și competența în domeniul cursurilor de formare a mediatorilor profesioniști, precum și al cursurilor de management al conflictelor.
Formatorii sunt: Eileen B. Hoffman, Linda Lazarus, Mugur Bogdan Mitroi și Mihai Iulian Munteanu.
Cursul se adreseaza mediatorilor cu experiență care doresc perfecționarea superioară a tehnicilor în mediere, precum și certificarea internațională a competențelor acordată de Federal Mediation and Conciliation Service U.S.A.
Aplicând metode de training bazate exclusiv pe experiența practică internațională a formatoarelor americane și furnizând abordări teoretice comparative între sistemele de mediere existente, acest curs este destinat profesioniștilor mediatori care văd medierea ca o vocație de viață și care înțeleg necesitatea obținerii de noi competențe și a unui nivel înalt de pregătire, în vederea stabilirii la un standard elitist, devenind un reper certificat de calitate.
Evenimentul se înscrie în campania de promovare a profesionismului și profesioniștilor medierii din România - organizată de F.M.M.M. Romania Training School și susținută de Uniunea Centrelor de Mediere din România, propunându-și unificarea practicilor și tehnicilor în mediere, cunoașterea și alinierea la standardele internaționale în mediere.
Cursul se desfășoară în București, numărul de locuri fiind limitat la 20 de participanți. Pentru participarea la curs se acorda 24 de puncte pregătire profesională continuă.
Cursul se va desfășura în limba engleză și se asigură traducere simultană.
Înscrieri, programul de curs și detalii suplimentare pe site-ul www.fmmm.ro și la adresa de e-mail office@fmmm.ro.
sursa: fmmm.ro