sâmbătă, 8 martie 2014

Mediatorul Ilie Bertea a decedat! Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Prezent la evenimentul special dedicat aniversării zilei de 8 martie, organizat de PP-DD Timiş, consilierul judeţean Ilie Bertea a decedat.
Sâmbătă seara, în cadrul unui eveniment care a avut loc la fosta cantină a fabricii “6 martie” situată pe strada Coriolan Brediceanu, dedicat zilei de 8 martie, consilierul judeţean din partea PP-DD, Ilie Bertea a decedat în urma unui infarct.
Acesta se afla pe ringul de dans, iar în timpul unui dans, alături de ceilalţi participanţi la petrecere s-a prăbuit la podea de unde nu l-au mai ridicat decât medicii echipajului SMURD care au părut la faţa locului, la circa 20 de minute de la efectuarea apelului către serviciul 112.
Odată ajunsă maşina medicală, doctorii s-au chinuit mai bine de 30 de minute să-l resusciteze, timp în care i-au fost administrate şi 8 injecţii cu adrenalină şi 3 cu amiokordin, însă efortul a fost în zadar. Medici au constatat decesul în jurul orei 22:10.
“Este o pierdere grea pentru noi. Era un prieten bun, iar golul lăsat prin plecarea sa va fi aproape imposibil de acoperit. Dorim să îi transmitem familiei cele mai sincere condoleanţe, putere să treacă peste momentul greu. Odihneşte-te în pace, prieten drag!”, ne-a declarat deputatul Adrian Diaconu, preşedintele PP-DD Timiş.